Lekker recept voor het maken van rabarbercompote

Ingrediënten

500 gr verse rabarber
3 dl rode wijn
1 dl crème de cassis
150 gr suiker
½ vanillestokje
1 eetlepel aangemaakte aardappelzetmeel

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 72,50 euro p.p.

Nu: 67,50 euro p.p.

Bereiding

Lekker recept voor het maken van rabarbercompote

Maak de rabarber schoon  snij deze in stukjes van 1 cm en doe ze in een pan.Voeg de rode wijn, crème de cassis en het vanillestokje toe en breng dit aan de kook.Zet dan het vuur lager en kook de rabarber zachtjes gaar.Als de rabarber gaar is breng deze dan op smaak met de suiker en bind het geheel met de aardappelzetmeel.