Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Langoustine hazelnoot toast

Ingrediënten
150 gr langoustinevlees schoon
50 gr kipfilet
½ teentje knoflook
½ theelepel fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 Bosuitje fijngesneden
100 gr hazelnoten fijngesneden
2 theelepels Japanse sesamolie
2 theelepel donkere sojasaus
10 plakjes mini brioche
1 theelepel zout
Olie om in te bakken
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Draai de langoustine, kipfilet, eiwit knoflook, gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa. Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe. Smeer nu de plakjes briochebrood in met de garnalenpasta (2 cm dik) en druk de plakjes in het hazenootkruim. Bak de toast goudbruin in de frituur.