Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Langoustine hazelnoot toast
Ingrediënten
150 gr langoustinevlees schoon
50 gr kipfilet
½ teentje knoflook
½ theelepel fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 Bosuitje fijngesneden
100 gr hazelnoten fijngesneden
2 theelepels Japanse sesamolie
2 theelepel donkere sojasaus
10 plakjes mini brioche
1 theelepel zout
Olie om in te bakken
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Draai de langoustine, kipfilet, eiwit knoflook, gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa. Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe. Smeer nu de plakjes briochebrood in met de garnalenpasta (2 cm dik) en druk de plakjes in het hazenootkruim. Bak de toast goudbruin in de frituur.
Ook lekker:
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































