Langoustine hazelnoot toast

Ingrediënten

150 gr langoustinevlees schoon
50 gr kipfilet
½ teentje knoflook
½ theelepel fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 Bosuitje fijngesneden
100 gr hazelnoten fijngesneden
2 theelepels Japanse sesamolie
2 theelepel donkere sojasaus
10 plakjes mini brioche
1 theelepel zout
Olie om in te bakken

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Brioche met een mousse van langoustine en hazelnootkruim

Draai de langoustine, kipfilet, eiwit knoflook, gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa. Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe. Smeer nu de plakjes briochebrood in met de garnalenpasta (2 cm dik) en druk de plakjes in het hazenootkruim. Bak de toast goudbruin in de frituur.