Lamsvlees met rozenwater indiase keuken galavati kebab

Ingrediënten

2 tl chilipoeder
2 tl kurkuma
4 tl eetlepel garam marsala
4 tl gember knoflookpasta
2 dl volle yoghurt
400 gr lamsvlees in blokjes gesneden
4 tl rozenwater
Spiesen
Zout

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Lamsvlees met rozenwater recept uit de Indiase Keuken

Bereiding:

Meng in een kom de specerijenpoeder, gember knoflookpasta, zout en de yoghurt en roer alles goed door elkaar.Voeg dan het vlees toe en laat dit 30 minuten marineren.Rijg het vlees aan de spiesen en rooster dit op een bbq of in een oven van 180c ongeveer 10 minuten.Als de spiesen klaar zijn bestrijk ze dan met het rozenwater.