Lamsvlees met kardemon recept indiase keuken elaichi gosht kebab

Ingrediënten

2  st ui
3 el knoflook gember pasta
1,5 dl volle yoghurt
2 tl kurkuma
2 tl gemalen kardemom zaad
400 gr mager lamsvlees in blokjes
2 tl chilipoeder
3 el zonnebloemolie
Zout
Houten spiesjes

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Spiesjes van lamsvlees met kardemom uit de keuken van India

Bereiding:

Snij 1 ui in kleine stukjes en snij 1ui in grove stukken.Pureer in een keukenmachine de klein gesneden ui met de knoflook gemberpasta en de yoghurt en draai dit tot een gladde massa.Voeg de chilipeper, kurkuma en de gemalen kardemom toe en marineer met dit mengsel vlees ( min 1 uur ).Rijg het vlees om en om met de grove ui aan de spiesen.Verwarm een oven voor op 200c en bak de spiesen bijna gaar.