Lamsvlees met amandel en honing tapas cordero con almendras y miel

Ingrediënten

1 kg lamsstoofvlees in stukken van 4 cm gesneden
2 uien fijngesneden
1 eetlepel gerookte paprika poeder( pimenton de la Verra)
1 teentje knoflook fijn gesneden
100 gr amandelpoeder
2 dl sherry zoete sherry
1 eetlepel saffraanpoeder
4 dl lamsbouillon of groentenbouillon
4 eetlepels sherryazijn
100 gr honing
olijfolie
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Lamsvlees met honing en amandel uit de Spaanse keuken

verhit de olie in een pan en bak de uien en de knoflook kort aan. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort mee.Voeg dan de bouillon, sherry, saffraan en azijn toe en breng dit aan de kook. Zet het vuur dan lager en voeg de amandelpoeder , paprika en honing toe en maak het vlees langzaam gaar. Breng op smaak met zout en peper.