LAKSAPASTA DE SMAAKMAKERS VAN AZIATISCHE SOEPEN

Laksapasta de smaakmaker van Aziatische soepen

Laksapasta de smaakmaker van Aziatische soepen

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 6 stuks sjalot fijngesneden
– 4 Rode bird eye peper
– 1 stengel citroengras
– 2 eetlepels koenjit ( geelwortel)
– 3 teentje knoflook
– 2 theelepel verse gember
– 1 theelepel trassi
– 8 kemirinoten
– 3 limoenblaadjes zonder nerf fijngesneden
– 3 eetlepels Thaise vissaus ( nam pla)
– 1 dl water
– Rasp van een limoen
– sap van een limoen

Laksapasta de smaakmaker van Aziatische soepen

Bereiding:
We doen het lekker makkelijk vandaag alles in de blender en draaien maar!

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept