Kruidenboter recept Sas Royal hotel

Ingrediënten

50 gr peterselie fijngesneden
10 gr dragon fijngesneden
5 gr tijm fijngesneden
5 gr majoraan fijngesneden
5 gr salie fijngesneden
50 gr sjalot fijngesneden
5 gr rozemarijn fijngesneden
1 dl slagroom
20 gr ansjovispuree
15 gr zout
7 gr paprikapoeder
5 gr kerriepoeder
3 gr cayennepeper
10 gr colmans mosterd
1/4 dl citroensap
1/2 dl cognac
1/2 dl Madeira
1 kg zachte roomboter
3 st eigeel

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Meng de kruiden door de room en laat dit 30 minuten intrekken. Klop de boter in de keukenmachine en voeg dan de room, specerijen en de eidooiers toe. Draai er rollen van en leg deze in de dv.