Kruiden rub voor south carolina pulled pork van de big green egg grill dome

Ingrediënten

1,5 kg varkens nekvlees
3 eetlepels mosterdpoeder
2 eetlepels bruine basterdsuiker
2 eetlepels zout
2 eetlepels gemalen zwarte peper
1 theelepel cayennepeper

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Meng de ingredienten goed door elkaar in een kom en marineer hier 24 uur het vlees mee. Rooster het aan op de BBQ en bak het vlees verder op lage temperatuur gaar. Wanneer het bijna goed gaar is smeer het dan in met de ½ recept mosterd BBQ saus en rooster het vlees verder goed gaar. Haal het dan van de BBQ en laat het in aluminium folie 20 minuten rusten. Trek het vlees dan uit elkaar en meng er ondertussen de andere helft van de mosterd BBQ saus door.