Krokante kippenvleugels canh ga chien mam

Ingrediënten

10 st kippenvleugels
100 gr maïzena
2 teentjes knoflook fijngesneden
3 el vissaus
50 gr suiker
1 dl water
1 rode peper fijngesneden
zonnebloemolie
koriander
muntblaadjes
Voor de marinade
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 el vissaus
1 tl gemalen zwarte peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Krokante kippenvleugels naar Vietnamees recept is een heerlijke Streetfood

Snij de kippenvleugels door midden en doe deze in een kom. Voeg dan de ingrediënten voor de marinade toe en meng dit door, laat 2 uur marineren. Haal de vleugels dan uit de marinade en dep goed droog met keukenpapier. Druk de kippenvleugels dan in de maïzena en frituur op 180c goudbruin. Haal de vleugels dan uit de frituur en leg deze op wat keukenpapier. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook, suiker en peper kort aan. Voeg dan het water en de suiker toe en kook dit in tot je bijna een siroop krijgt. Voeg dan de gefrituurde kippenvleugels toe en mix dit goed door elkaar. Serveer dit op een bord en garneer af met de kruiden.

Serveer hier de Peper soja dipsaus bij