Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Kreeftenboter recept
Ingrediënten
1kg kreeftenschalen in stukjes gesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
4 sjalotten fijngesneden
1 kg roomboter
2 eetlepel tomatenpuree
1 theelepel zout
2 ltr water
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je kreeftenboter de smaakmaker van kreeftensaus
Verwarm de boter zachtjes in een pan ( mag niet kleuren!!!!) voeg dan de kreeftenschalen, knoflook, zout en sjalot toe en stoof dit op laag vuur 15 minuten in de boter. Voeg dan de tomatenpuree toe en stoof dit 5 minuten op laag vuur mee. Blus af met het water breng dit aan de kook en zet dan het vuur uit. Laat de pan afkoelen en zet deze dan in de koelkast voor minimaal 5 uur. Na deze tijd kun je de boter van het water scheppen en is het klaar voor gebruik.
Ook lekker:
Pakora beslag recept uit de keuken van india
Saus voor de karamel gemberkip recept uit de vietnamese keuken
Garnalenbeignets recept uit de spaanse keuken tortitas de camarones
Avocado sinaasappel smoothie recept
In serranoham gebakken coquille met madeleine van parmezaanse kaas en een lauwwarme dressing op basis van gedroogde tomaat
Tahin saus recept
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































