Kousenband streetfood singapore kacang panjang

Ingrediënten

350 gr kousenband in stukjes van 2 cm gesneden
2 dl water
4 el Thaise visaus
1 tl suiker
Sap van een limoen
4 el zonnebloemolie
Voor de pasta
1 stengel citroengras fijngesneden
1 el verse gember fijn geraspt
3 teentje knoflook fijngesneden
2 rode peper fijngesneden ( zonder het zaad)
6 sjalotten fijngesneden
1 tl trassi
8 kemirie noten fijngesneden

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Zo maak je snake beans het streetfood van Singapore

Bereiding:
Maak eerst de pasta door alle ingrediënten in de keukenmachine te doen en fijn te draaien of stamp ze fijn in een vijzel.Verhit dan de olie in een wok en bak de pasta kort aan. Voeg dan de kousenband toe en bak deze kort mee. Blus af met het water en bak de bonen beetgaar. Breng op smaak met de visaus en limoensap.