Korstdeeg tapas dessert zoete kaasenvelopjes quesadillas canarias

Ingrediënten

1000 gr queso blanco
300 gr vanillesuiker
8 eetlepels honing
2 eieren
3 theelepels gemalen venkelzaad
3 theelepels gemalen kaneel
Rasp van 1 citroen
3 pakje korstdeeg
2 eieren
Kaneelsuiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gefrituurde queso blanco met honing en venkel Spaans recept

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom tot een gladde massa.Draai nu kleine balletjes van de kaas.Breek de eieren doormidden doe dit in een bakje en klop dit los.Stuif een beetje bloem op de werkbank en leg op de werkbank een vierkant korstplakje.Snij het plakje diagonaal door en leg een balletje in het midden van het deeg.Smeer nu met behulp van het kwastje een beetje losgeklopt ei op alle uiteinden van het deeg. En plak alle uiteinden aan elkaar.Neem een vork en doe hier wat bloem op, druk voorzichtig de uiteinde van het korstdeeg dicht.Plaats de pakketjes op een plaat met bakpapier en leg ze voorzichtig naast elkaar.Frituur de envelopjes af op 180c haal ze dan uit de frituur en rol ze door de kaneelsuiker.