Koriander kokos saus recept voor brood uit australië

Ingrediënten

– 3 eetlepels korianderblaadjes
– 1 eetlepel zonnebloemolie
– 1 rode peper fijngesneden ( zonder het zaad )
– Sap van 1 limoen
– 1 dl water
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 100 gr suiker
– 3 eetlepels kokos geraspt
– Zout

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?


Bereiding:

Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de knoflook en peper aan.Voeg de suiker en het water toe en breng dit aan de kook.Haal de pan van het vuur en voeg limoensap, suiker, koriander en de kokos toe.Laat de saus afkoelen en serveer dit bij het brood of  bij de Yam and macadamia kroketjes. ( recept staat op de site)