Komkommer salsa recept uit de mexicaanse keuken pico de pepino

Ingrediënten

1 ½ komkommer
1 grote rode ui fijn gesneden
2 jalapeno pepers zonder het zaad fijn gesneden
1/3 bosje koriander fijngesneden
sap van 1limoen
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Komkommer salsa recept uit de mexicaanse keuken

Komkommer salsa recept uit de mexicaanse keuken

Snij de komkommers in de lengte doormidden en verwijder het zaad. Strooi dan een beetje zout over de komkommers en laat dit 15 minuten intrekken. Dep na 15 minuten de komkommers droog en snij er mooie kleine blokjes van. Doe de blokjes in een kom meng er de andere ingredienten door en breng op smaak met zout en peper.