Kokoscake gestoomd recept uit de indonesische keuken koe poetoe

Ingrediënten

5 eieren
70 gr suiker
120 gr rijstebloem
60 gr bloem
1,5 dl dikke kokosmelk
Snufje zout
2 el sap van pandanblad
150 gr geraspte kokos

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gestoomde kokos cake recept uit Indonesische keuken

Klop de eieren en de suiker op in de keukenmachine totdat het 2x in volume is toegenomen.Zet dan de mixer lager en voeg beetje voor beetje de bloem en het rijstemeel toe.Meng het beslag nu goed door en voeg beetje voor beetje de kokosmelk, zout en het sap van de pandanblad toe.Klop het beslag nu op lage snelheid 2 minuten door.Verdeel het beslag over de vormpjes en bestrooi de cakejes met de geraspte kokos.Stoom gaar in een stoomoven en of de stoompan.