KOKOSCAKE GESTOOMD RECEPT UIT DE INDONESISCHE KEUKEN KOE POETOE

Gestoomde kokos cake recept uit Indonesische keuken

Gestoomde kokos cake recept uit Indonesische keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 5 eieren
– 70 gr suiker
– 120 gr rijstebloem
– 60 gr bloem
– 1,5 dl dikke kokosmelk
– Snufje zout
– 2 eetlepels sap van pandanblad
– 150 gr geraspte kokos

Gestoomde kokos cake recept uit Indonesische keuken

Bereiding:
Klop de eieren en de suiker op in de keukenmachine totdat het 2x in volume is toegenomen.Zet dan de mixer lager en voeg beetje voor beetje de bloem en het rijstemeel toe.Meng het beslag nu goed door en voeg beetje voor beetje de kokosmelk, zout en het sap van de pandanblad toe.Klop het beslag nu op lage snelheid 2 minuten door.Verdeel het beslag over de vormpjes en bestrooi de cakejes met de geraspte kokos.Stoom gaar in een stoomoven en of de stoompan.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept