koji recept keukenvuur

Ingrediënten

500 gr Alkmaarse gort


1 kg jasmijnrijst kort op rational programma


1 kg sushirijst kort op rationale programma


 


Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

1 dag met 30 % en temp 33
1 dag 0 % en 31c

 

Als je er Shio koji van maakt 5% dan smaakt de jasmijn naar oude kaas ( 7 dagen fermenteren 22c)! Er lekker voor de marinade
Shio koji van Sushirijst 6% is minder sterk van smaak ( 7 dagen fermenteren 22c). Fermenteren zonder ring!

Pastinaak ingelegd ( 8 uur)in de jasmijn geeft de mooiste smaak. Droog gebakken smaak weer heel anders dan in olijfolie kort gebakken.

500 gr sjalot gekarameliseerd
25 gr geroosterde rijstenbloem
Aspegillus
500 gr spliterwten
5% zout