Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Fermenteren » koji recept keukenvuur
koji recept keukenvuur
Ingrediënten
500 gr Alkmaarse gort
1 kg jasmijnrijst kort op rational programma
1 kg sushirijst kort op rationale programma
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
1 dag met 30 % en temp 33
1 dag 0 % en 31c
Als je er Shio koji van maakt 5% dan smaakt de jasmijn naar oude kaas ( 7 dagen fermenteren 22c)! Er lekker voor de marinade
Shio koji van Sushirijst 6% is minder sterk van smaak ( 7 dagen fermenteren 22c). Fermenteren zonder ring!
Pastinaak ingelegd ( 8 uur)in de jasmijn geeft de mooiste smaak. Droog gebakken smaak weer heel anders dan in olijfolie kort gebakken.
500 gr sjalot gekarameliseerd
25 gr geroosterde rijstenbloem
Aspegillus
500 gr spliterwten
5% zout
Ook lekker:
Zo maak je boterkip een heerlijk gerecht uit India
Streetfood uit de keuken van peru lomo saltado
Sambal kip uit de Maleise keuken ook vegetarische te maken
Varkensvlees in kruidensaus babi rendang
Rode achiote pasta de smaakmaker uit Yucatan (Mexico)
Quiche van le petit doruvael met lauwwarme antibiose dressing croustillant
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































