Koffie glaze de smaakmaker voor vlees recept uit costa rica

Ingrediënten

1 ltr sterke koffie
1 ui fijn gesneden
1 theelepel verse gember geraspt
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 st rode peper fijn gesneden
1 dl bruine rum
2 dl melasse stroop
1 theelepel kaneel gemalen
1 theelepel  cacaopoeder
¼ theelepel zout
2 eetlepels olijfolie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak de uien kort aan. Voeg dan de gember, knoflook en de peper toe en bak deze kort mee. Zet dan het vuur lager en voeg de melasse en de rum toe en roer goed door. Voeg dan de koffie, kaneel en de cacaopoeder toe en breng aan de kook, laat inkoken tot de gewenste dikte. Voeg op het laatste moment het zout toe.