KOEKJES VAN TAUGÉ EN GARNALEN RECEPT UIT DE INDONESISCHE KEUKEN REMPAH REMPAH OEDANG

Koekjes van tauge en garnalen uit de Indonesische keuken

Koekjes van tauge en garnalen uit de Indonesische keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 100 gr Noorse garnalen fijngesneden
– 250 gr taugé
– 50 gr rijstebloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 2 sjalotjes fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 1 theelepel ketoembar
– 1 theelepel chilipoeder
– 4 lente uitjes fijn gesneden
– 2 eetlepels kokos
– 1 theelepel djahé
– 3 eetlepels water
– 1 ei
– Zout en peper
– Olie om te frituren

Koekjes van tauge en garnalen uit de Indonesische keuken

Bereiding:
Meng de bakpoeder, kokos, bloem, en de specerijen in een kom door elkaar.Voeg het water toe en roer dit goed door.Voeg de garnalen, taugé, sjalot, knoflook en lente uit toe en meng dit goed door.Voeg nu het ei en wat peper en zout toe .Rol van dit beslag kleine balletjes ter grote van een walnoot en druk deze plat.Frituur de schijfjes goudbruin en serveer ze met bananenchili saus.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept