Knoflookchampignons tapas championes al ajillo

Ingrediënten

1000 gr paddenstoelen in 4e gesneden
4 tenen knoflook fijngesneden
2 theelepels citroensap
2 eetlepels droge sherry
½ theelepel paprikapoeder
2 dl kippenbouillon (voor vega vervangen door groentebouillon)
1 eetlepel fijngesneden peterselie
1 dl olijfolie
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

knoflookchampignons tapas championes al ajillo

Verhit olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak de champignons goudbruin en voeg dan de knoflook toe. Zet het vuur nu lager en blus af met citroensap, sherry en bouillon, voeg nu het paprikapoeder ,zout en peper toe. Laat het 5 minuten zachtjes door pruttelen en zet dan het vuur uit.Voeg de peterselie toe en serveer in een terracotta schaal.