Knoflook curry recept uit de keuken van sri lanka

Ingrediënten

300 gr knoflook tenen schoongemaakt
1 ui fijn gesneden
2 st rode peper fijn gesneden
1 st pandanblad
1 eetlepel kerriepoeder
2 theelepels kurkuma
½ theelepelzout
1 theelepel fenegriek zaad
1 theelepel droge mosterd poeder
3 dl kokosmelk
1 dl water
1 eetlepel gedroogde kerriebladeren
zonnebloemolie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Zo maak je snel de Knoflookcurry naar Sri Lankaans

Verhit de olie in een pan en bak de ui en de peper kort aan. Voeg dan de knoflook toe en bak deze kort mee. Meng er dan de  kerriebladeren, pandanblad, kerriepoeder, zout, kurkuma, fenegriek en mosterdpoeder doorheen en schud dit even om. Voeg dan de kokosmelk en het water toe en kook de knoflook tenen zachtjes gaar.