Kleine pijlstaartinktvisjes tapas in bierbeslag chipirones en cerveza

Ingrediënten

250 gr Chipirones ( te koop bij een goede visboer)
½ recept bierbeslag ( recept staat op de site)
2 teentjes knoflook
1 dl bier
2 eetlepels gedroogde groene kruiden ( peterselie, oregano, tijm)
1 eetlepel gerookte paprikapoeder ( pimenton de la vera)
Bloem
Zout

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Pijlstaartinktvis chipirones in bierbeslag naar Spaans recept

Meng het bierbeslag met de knoflook, bier , paprikapoeder en de kruiden goed door elkaar.Haal de inktvisjes eerst door de bloem en dan door het bierbeslag.Frituur goudbruin en zout na.Dit recept werkt alleen maar als je echt de kleinste inktvisjes kunt open!