Kippendijenvlees gestoofd met Damm lemon en amandelen

Ingrediënten

500 gr kippendijenvlees gesneden
1 flesje Damm Lemon ( Spaans bier met limoensmaak)
1 dl kippenbouillon
3 teentjes knoflook fijngesneden
rasp van een limoen
2 theelepels pimenton de la Verra
150 gr amandelpoeder
3 laurierblaadjes
1 theelepel zout
peper uit de molen
olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Kip met Damm Lemon en amandel uit de Spaanse keuken

Marineer de kippenvlees samen met de knoflook, limoenrasp, pimenton de la Verra, zout en peper uit de molen. ( minimaal 1 uur). Verhit de olie in een pan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin. Blus af met de kippenbouillon en de Damm Lemon en voeg de laurierblaadjes toe. Zet dan het vuur lager en stoof de kip gaar. Als de kip gaar is voeg dan de amandelpoeder toe en breng op smaak met zout en peper.