Kippendijen met knoflook, limoen en harissa

Ingrediënten

500 gr kippendijenvlees gesneden
3 eetlepels harissa pasta
3 teentjes knoflook fijn gesneden
sap van een limoen
rasp van een limoen
1 dl kippenbouillon
1 dl zoete sherry
zonnebloemolie
1 theelepel zout
peper uit de molen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Kip met limoen harissa en knoflook naar Spaans recept

Marineer de kippenvlees samen met de harissa, knoflook, limoensap, zout, peper en de limoenrasp ( minimaal 1 uur). Verhit de olie in een pan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin. Blus af met de kippenbouillon en de sherry en stoof de kip zachtjes gaar. Recept voor harissa