Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Kippendijen met knoflook, limoen en harissa

Ingrediënten
500 gr kippendijenvlees gesneden
3 eetlepels harissa pasta
3 teentjes knoflook fijn gesneden
sap van een limoen
rasp van een limoen
1 dl kippenbouillon
1 dl zoete sherry
zonnebloemolie
1 theelepel zout
peper uit de molen
Indonesische kookworkshop

- Inclusief (alcoholische) consumpties
- minimaal 10 deelnemers
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 euro p.p.
Bereiding
Kip met limoen harissa en knoflook naar Spaans recept
Marineer de kippenvlees samen met de harissa, knoflook, limoensap, zout, peper en de limoenrasp ( minimaal 1 uur). Verhit de olie in een pan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin. Blus af met de kippenbouillon en de sherry en stoof de kip zachtjes gaar. Recept voor harissa