Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Italiaans » Kipfilet gevuld met pesto recept uit de italiaanse keuken petti di pollo al parma
Kipfilet gevuld met pesto recept uit de italiaanse keuken petti di pollo al parma
Ingrediënten
1 kg kipfilet
500 gr parmaham
1 portie verse pesto ( recept staat op de site)
1 dl olijfolie
3 dl kippenbouillon
1 dl rode wijn
Peper uit de molen
Doosje prikkers
Plastic folie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Kip filet gevuld met pesto recept uit de Italiaanse keuken
Bedek de kipfilets met folie en klop de filets voorzichtig plat.Verwijder de plasticfolie en besmeer de filet met verse pesto. Leg hierop een plakje parmaham.Rol de filet voorzichtig op en zet de filet vast met twee prikkers.Snij nu de filet doormidden( er zijn nu twee rolletjes). Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak de rolletjes aan alle kanten goudbruin.Blus dit af met de gevogelte bouillon en laat dit zachtjes gaar worden.
Ook lekker:
In elzenhout geroosterde dorade filet met quinoa venkel met een saus van trostomaat
Soep van pastinaak en knoflook
Gerookte kippendijenspiesjes met zoete aardappel van de big green egg grill dome
Pasta vongole met prosecco
Gamba tapas recept in walnotensaus gambas con salsa de nueces
Krokant buikspek met leversaus recept uit de filipijnse keuken
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































