Kipfilet gevuld met pesto recept uit de italiaanse keuken petti di pollo al parma

Ingrediënten

1 kg kipfilet
500 gr parmaham
1 portie verse pesto ( recept staat op de site)
1 dl olijfolie
3 dl kippenbouillon
1 dl rode wijn
Peper uit de molen
Doosje prikkers
Plastic folie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Kip filet gevuld met pesto recept uit de Italiaanse keuken

 

Bedek de kipfilets met folie en klop de filets voorzichtig plat.Verwijder de plasticfolie en besmeer de filet met verse pesto. Leg hierop een plakje parmaham.Rol de filet voorzichtig op en zet de filet vast met twee prikkers.Snij nu de filet doormidden( er zijn nu twee rolletjes). Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak de rolletjes aan alle kanten goudbruin.Blus dit af met de gevogelte bouillon en laat dit zachtjes gaar worden.