Kipcurry recept uit de indiase keuken reshmi murgh

Ingrediënten

2 el zonnebloemolie
4 tl gember knoflook pasta
2 groene pepers fijngesneden zond zaad
2 tl Garam masala
600 gr kipfilet in kleine reepjes gesneden
1,5 dl slagroom
2 tl amchurpoeder
3 eetlepels korianderblad fijngesneden
2 dl water
zout

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

 

Zo maak je Indiase kipcurry met garam masala makkelijk recept

Bereiding:

Verhit de olie in een pan en bak de gember knoflookpasta kort aan. Zet het vuur dan lager en voeg de chilipeper en de specerijen toe. Voeg de kip toe en bak dit zachtjes mee. Blus af met het wateren de room en kook de kip zachtjes gaar.Garneer af met het korianderblad.