Kip tapas recept gemarineerd in knoflook met rode ui en wilde spinazie pollo con curcuma ajo espinacas y celobollas

Ingrediënten

500 gr kippendijenvlees
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel kurkuma
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel komijn poeder
2 grote rode uien in halve ringen gesneden
½ theelepel zout
200 gr wilde spinazie zonder nerf
Peper uit de molen
rasp van 1 limoen

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Stoofpotje van kip met wilde spinazie uit de Spaanse keuken

Snij de kippendijen in stukjes doe deze in een kom en marineer met de knoflook, zout, komijn en kurkuma ( minimaal 15 minuten).Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip 2 minuten aan.Voeg dan de uien toe en bak deze 1 minuut mee.Voeg dan de wilde spinazie toe en bak deze mee totdat het goed geslonken is.Voeg dan de limoenrasp toe en breng op smaak met peper uit de molen.