Kip Po boys stijl van de Kamado een heerlijk Louisiana Street food gerecht

Ingrediënten

500 gr kippendijenvlees
1 recept specerijnmix Po’boys styl
6 Pistolets in de lengte opengesneden( niet door snijden)
2 st stevige sla soort zoals littl gem
1 recept saus Po’boys stijl

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Snij het kippendijenvlees in stukjes en doe deze in een kom. Maak dan de Kip Po boys stijl  specerijenmix en meng deze door de kip. Laat de kip 15 minuten marineren en grill deze dan gaar op de Kamado. Maak ondertussen de saus voor de kip Po’ en snij de pistolets open.  Als de kip gaar is haal deze dan van de Kamado en doe de kip in een kom. Meng er de saus door en serveer de kip met de salade in een pistolet.