Kip met zoute vis ayam masak ikan masin maleisische keuken

Ingrediënten

200 gr kippendijenvlees
100 gr zoute vis
1 theelepel fijngesneden gember
½ theelepel maisbloem
2 theelepels sojasaus
Peper
1 theelepel olie
1 eetlepel oestersaus

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Gestoomde kip met gezouten vis recept uit de Maleise keuken

 

Snij het kippendijenvlees  en de vis  in stukjes.Meng de rest van de ingrediënten er door en laat dit 15 minuten marineren.Stoom het gerecht gaar in een stoompan.