Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Caribische » Kip met saffraan kokossaus recept uit de caribische keuken poulet au lait de coco
Kip met saffraan kokossaus recept uit de caribische keuken poulet au lait de coco
Ingrediënten
500 gr kippendijenvlees in kleine stukjes gesneden
2 uien fijngesneden
1 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel kerriepoeder
2 eetlepels boter
Beetje saffraan ( geweekt in witte wijn)
4 dl kokosmelk
5 dl kippenbouillon
1/2 theelepel zout
Peper uit de molen
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Verhit de boter in de panen bak de kip goudbruin.Voeg dan ui, knoflook, kerriepoeder en de saffraan toe en laat dit zachtjes mee pruttelen.Voeg de kokosmelk en de kippenbouillon toe en breng dit aan de kook.Zet dan het vuur lager en laat de kip zachtjes gaar worden.Breng op smaak met zout en peper.
Ook lekker:
Ananas dipsaus recept voor dim sum
Vis in sambalsaus sambal ikan maleische keuken recept
Cubaanse capuchinos cake recept
Curry van krab ketam goreng kari maleise keuken recept
Vietnamese dessertsoep van pandanblad met zwarte sesam met pinda
Zo maak je gevulde pannenkoeken het streetfood uit india pantaras
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































