Kip in sinaasappel amandelsaus tapas pollo en naranja salsa de almendras

Ingrediënten

250 gr kippendijenvlees in stukjes gesneden
1 dl zoete sherry
1 dl verse sinaasappelsap
Rasp van 1 sinaasappel
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook fijngesneden
1/2 theelepel zout
Peper uit de molen
Sinaasappel amandelsaus
100 gr sinaasappeljam
2 dl sinaasappelsap
0,5 dl zoete sherry
100 gr amandelpoeder
1 theelepel aardappelzetmeel aangemaakt met water

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Kip in een sinaasappel amandel saus naar Spaans recept

Werkwijze kip:

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom en laat dit minimaal 2 uur marineren.

Werkwijze saus:

Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar in de kom en giet dit over de gemarineerde kip. Bak de kip gaar in een oven van 170c in ongeveer 18 minuten.