Kip gemarineerd in citroen tapa pollo con limon

Ingrediënten

1 kg kippendijenvlees in stukken gesneden
2 eetlepel verse tijm
1 eetlepel verse gember geraspt
4 eetlepels zonnebloemolie
1 teentje knoflook fijngesneden
rasp van 2 citroenen
sap van 2 citroenen
1 dl sherry
3 dl kippenbouillon
½ theelepel zout
Peper uit de molen

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Stoofpotje van kip met citroen en sherry uit de Spaanse keuken

Meng de tijm, gember, olie, knoflook, citroenrasp, citroensap, sherry, zout en peper door elkaar in een kom en marineer hier minimaal 1 uur het kippenvlees mee.Doe de kip dan in een ovenschaal giet hier de bouillon op en maak gaar in een oven van 170c in ongeveer 20 minuten.