Kikkererwten tapas recept met sjalotten en chorizo garbanzos con chorizo

Ingrediënten

1 blikje kikkererwten uitgelekt
2 teentjes knoflook fijngesneden
150 gr chorizo in kleine stukjes gesneden
1 rode peper fijngesneden ( zonder het zaad)
1 theelepel gemalen komijn
2 sjalotten in dunne plakjes sneden
1 laurierblaadje
3 tomaten zonder het velletjes in stukjes gesneden
Olijfolie
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

kikkererwten met chorizo en sjalot naar Spaans recept

Verhit de olijfolie in een pan en bak de sjalot, knoflook en de rode peper kort aan.Voeg dan de chorizo toe en bak deze kort mee.Voeg nu de tomaten en de laurier toe en stoof de tomaten gaar.Breng op smaak met komijn, zout en peper en serveer in een terra cotta schaaltje.