Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Borrelhapjes » Kikkererwten tapas recept met sjalotten en chorizo garbanzos con chorizo
Kikkererwten tapas recept met sjalotten en chorizo garbanzos con chorizo
Ingrediënten
1 blikje kikkererwten uitgelekt
2 teentjes knoflook fijngesneden
150 gr chorizo in kleine stukjes gesneden
1 rode peper fijngesneden ( zonder het zaad)
1 theelepel gemalen komijn
2 sjalotten in dunne plakjes sneden
1 laurierblaadje
3 tomaten zonder het velletjes in stukjes gesneden
Olijfolie
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
kikkererwten met chorizo en sjalot naar Spaans recept
Verhit de olijfolie in een pan en bak de sjalot, knoflook en de rode peper kort aan.Voeg dan de chorizo toe en bak deze kort mee.Voeg nu de tomaten en de laurier toe en stoof de tomaten gaar.Breng op smaak met komijn, zout en peper en serveer in een terra cotta schaaltje.
Ook lekker:
Met honing gelakte kip ayam bertutu panggang maleisische keuken
Ceviche van albecore tonijn met kokos gember creme en salsa van watermeloen en yamboon
Pindasaus recept uit de indonesische keuken oma recept
Zelf een lekker pate maken is echt niet moeilijk met dit recept
Kabeljauw tapas in bierbeslag recept bacalao adobado
Creme van waterkers bosui met algen poeder
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































