Kerriepoeder specerijenmix singapore recept

Ingrediënten

4 theelepels kurkuma
3 theelepels korinaderzaadjes
1 theelepel fenegriek zaad
1 theelepel komijnzaad
2 theelepels gemalen witte peper
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel kaneelpoeder
1/2 theelepel steranijspoeder
2 theelepels venkelzaadjes
1 theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel nootmuskaatpoeder

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Kerriekruiden mix recept de smaakmaker uit Singapore

Rooster de koriander, fenegriek, komijn en de venkel in een droge pan. Laat dit even afkoelen en stamp dit dan samen met de rest van de ingrediënten fijn in een vijzel( of draai in de keukenmachine). Bewaar in een afgesloten weckpot.