Karni stoba recept uit curacao

Ingrediënten

1 kilo rundersukade is stukken gesneden
5 eetlepels zonnebloemolie
6 dl runderbouillon
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel komijnzaad
1 ui fijngesneden
2 eetlepels anatto-olie
2 aardappels geschild en in kleine blokjes gesneden
2 tomaten in stukken gesneden
1 theelepel geraspte nootmuskaat
Zout en peper
1 rawit rood klein gesneden
200 g Kousenband in stukjes gesneden

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en rooster het komijnzaad kort aan. Haal dit dan uit de pan en zet apart. Verhit de rest van de olie in een hoge pan en bak de ui, rode peper en knoflook kort aan. Voeg dan het vlees en het komijnzaad toe en bak dit kort mee. Blus af met de runderbouillon en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en stoof het vlees bijna gaar. Voeg dan de aardappels, tomaten, nootmuskaat ,kousenband , en de anatto olie toe. En gaar het vlees met de groenten verder af. Breng op smaak met zout en peper.