Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Karamel gemberkip recept uit de Vietnamese keuken

Karamel gember kip naar Vietnamees recept
Vietnamese recepten

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 2 theelepel suiker
– 4 eetlepels Nuoc Mam ( Vietnamese vissaus
– 4 eetlepels gehakte sjalotjes
– 2 eetlepels fijngesneden knoflook
– 2 groene peper fijngesneden
– 1 dl zonnebloemolie
– 100 gr gember fijngesneden
– 1000 gr kippendijenvlees
– 1 recept voor de saus ( recept staat op de site)

Bereiding:

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en voeg de kip toe.Meng dit goed door en laat de kip 20 minuten marineren.Maak ondertussen de karamelsaus. Dit is het 2e gedeelte van het recept.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Ovenschotel van kip met Mexicaanse peper tortillachips en avocado
Streetfood recepten keukenvuur
Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras
Vietnamese recepten
Zoete aardappel taartje met gamba het Streetfood van Vietnam
Vietnamese recepten
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de Vietnamese manier