Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Karamel gemberkip recept uit de Vietnamese keuken

Karamel gember kip naar Vietnamees recept
Vietnamese recepten

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 2 theelepel suiker
– 4 eetlepels Nuoc Mam ( Vietnamese vissaus
– 4 eetlepels gehakte sjalotjes
– 2 eetlepels fijngesneden knoflook
– 2 groene peper fijngesneden
– 1 dl zonnebloemolie
– 100 gr gember fijngesneden
– 1000 gr kippendijenvlees
– 1 recept voor de saus ( recept staat op de site)

Bereiding:

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en voeg de kip toe.Meng dit goed door en laat de kip 20 minuten marineren.Maak ondertussen de karamelsaus. Dit is het 2e gedeelte van het recept.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Recepten uit india voor de kookworkshops van keukenvuur
Naanbrood met kokos amandel pistache en rozijnen Peshwari Naan
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Chili Sin Carne vegetarische chili uit de Mexicaans keuken makkelijk recept
Recepten uit de keuken van Indonesie
Zo maak je de originele Indonesische pindasaus (satésaus)
Panisse uit Marseille
Bouillabaisse Fruits de mer ook de Panisse is een specialiteit uit Marseille