Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Karamel gemberkip recept uit de Vietnamese keuken

Karamel gember kip naar Vietnamees recept
Vietnamese recepten

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 2 theelepel suiker
– 4 eetlepels Nuoc Mam ( Vietnamese vissaus
– 4 eetlepels gehakte sjalotjes
– 2 eetlepels fijngesneden knoflook
– 2 groene peper fijngesneden
– 1 dl zonnebloemolie
– 100 gr gember fijngesneden
– 1000 gr kippendijenvlees
– 1 recept voor de saus ( recept staat op de site)

Bereiding:

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en voeg de kip toe.Meng dit goed door en laat de kip 20 minuten marineren.Maak ondertussen de karamelsaus. Dit is het 2e gedeelte van het recept.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Jackfruit chiffon cake
Jackfruit (Nangka) Chiffon cake als dessert uit de Filipijnse keuken
recepten Sri Lanka
Pickel van aubergine sjalot en bird eye peper uit de keuken van Sri lanka
Streetfood tijdens kookworkshop
Het vegetarische Streetfood uit de Tea stalletjes van Mumbai Bhakarwadi
dessert recepten van keukenvuur
Het snoep uit de Filipijnse keuken Yema van gecondenseerde melk