Karamel crusli chocolade repen

Ingrediënten

350 gr pure chocolade ( couverture)
100 gr boter
1 blikje ( 379 gr) gecondenseerde melk
150 gr Crusli
50 gr rozijnen
100 gr bananen chips
50 gr gedroogde cranberry’s
100 gr zachte karamel in stukjes gesneden
100 gr ongezouten pinda’s

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je repen van crusli karamel banaan en cranberry

Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt dit au bain marie.Voeg dan de gecondenseerde melk , crusli, rozijnen, karamelblokjes, bananen chips, cranberry’s en de pinda’s toe en roer goed door.Neem nu de kom uit de bain marie en roer dit goed door.Stort dit in een met vetvrij papier belegde vorm en dek af met plastic.Zet dit minimaal 30 minuten in de koelkast en stort het daarna op een plank.Snij er nu 12 repen van en verpak deze in doorzichtig folie.Tip: leuk om als culinair kado te geven