Kapselbeslag recept met witte chocolade en amandelen

Ingrediënten

10 eiwitten
50 gr suiker
150 gr witte chocolade couverture gesmolten
125 gr zachte roomboter
7 eidooiers
175 gr amandelpoeder
50 gr amandelschaafsel
100 gr suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Kapselbeslag met witte chocolade en noten voor chocoladetaarten

Meng de gesmolten chocolade en de roomboter goed door elkaar. Voeg dan de eidooiers toe ( let op dat de chocolademassa niet te heet is!). Voeg dan de amandelpoeder, amandelschaafsel en de suiker toe en roer dit goed door. Sla de eiwitten op in een vetvrije bekken. Strooi beetje bij beetje de 50 gr suiker erbij totdat de eiwit stand heeft. Meng dit nu voorzichtig door de chocolademassa tot een mooi beslag. Stort het beslag in een met boter besmeerde en bloem bestoven vorm en bak dit af op175 c in ongeveer 25 minuten.