Kabeljauw tapas in bierbeslag recept bacalao adobado

Ingrediënten

500 gr kabeljauwwangen
1 recept bierbeslag
2 teentjes knoflook fijn gesneden
peper uit de molen
1 eetlepel verse oregano
1/2  theelepel komijnzaad gemalen
2 theelepels pimenton de la Verra
1 eetlepel zoete paprikapoeder
2 eetlepels witte wijn azijn
1 theelepel zout
partjes limoen
bloem

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Kabeljauwwangen in bierbeslag naar Spaans recept

Meng de knoflook, oregano, witte wijn azijn, komijn, pimenton, paprikapoeder en zout door elkaar in een kom. Voeg de vis toe en bestrooi deze met wat peper en meng dit voorzichtig door elkaar. Laat de vis 1 uur in de marinade staan en haal deze dan uit de kom. Haal de stukken vis dan door de bloem en het bierbeslag. Frituur goudbruin op 180c haal dan uit de pan en laat even op wat keukenpapier uitlekken. Serveer met wat partjes limoen. Recept bierbeslag