Kabeljauw kuit recept met knoflook, koriander en rode paprika tapas salteado de huevas de bacalao

Ingrediënten

300 gr kabeljauw kuit
3 teentjes knoflook in 4e gesneden
1 eetlepel boter
1 gepofte rode paprika in stukken gesneden
¼ bosje koriander fijngesneden
1 dl sherry
rasp van 1 citroen
olijfolie
bloem
zout en peper

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Kabeljauw kuit met knoflook en peper uit de Spaanse keuken

Bestrooi de kuit met zout en peper en haal ze door de bloem.Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op laag vuur kort aan. Haal de knoflook dan uit de pan en doe deze apart in een bakje. Zet het vuur weer hoger en voeg de boter toe. Bak de kuit aan allebei de kanten goudbruin in 2 minuten . Voeg dan de paprika, knoflook, koriander, sherry en de citroenrasp toe en gaar de kabeljouwkuit verder door. Zet dan het vuur uit en breng op smaak met zout en peper.