Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Grill Dome Big Green Egg kamado joe » Jenever bbq saus recept voor de big green egg grill dome
Jenever bbq saus recept voor de big green egg grill dome
Ingrediënten
4 sjalotten fijngesneden
5 teentjes knoflook fijn gesneden
6 dl tomatenketchup
1 dl appelazijn
3 eetlepels Worcestershire Sauce
200 gr melasse stoop
2 theelepels witte peper gemalen
1 theelepel gerookt zout
2 eetlepel gerookte olie
1 eetlepel tomatenpuree
2 dl oude graanjenever
0,5 dl oude jenever
zonnebloemolie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de sjalotten en de knoflook kort aan. Voeg dan de appelazijn, tomatenketchup, worcestershire saus, melasse, peper en de 2 dl oude jenever toe en breng dit al roerend aan de kook. Zet dan het vuur lager en voeg de tomatenpuree toe. Laat dit zachtjes inkoken totdat je de juiste dikte hebt bereikt. Voeg dan de gerookte zout en olie toe en de 0,5 dl oude jenever.
Ook lekker:
Peking eend recept ijs
Whiskey bbq saus recept voor de big green egg grill dome
Bapao met kip recept dim sum met chinese paddenstoelen
Gehaktballetjes met limoen en tom yam recept uit de keuken van sri lanka
Varkenshaas tapas recept uit de spaanse keuken rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa
Salade van buikspek char siu en chayote nom sus u thit nuong
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































