JAMAICAANSE JERK PASTA SPECERIJENMENGSEL

Jerk pasta de smaakmaker van gerechten uit Jamaica

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 4 habanero chilipepers in stukjes gesneden zonder het zaad
– 2 theelepels tijmblaadjes fijngesneden
– 4 teentjes knoflook fijngesneden
– 2 laurierbladeren (vers)
– 1 theelepel nootmuskaatpoeder
– 15 pimentbessen
– 4 bosuitjes in stukken gewenden
– 2 trostomaten in stukken gesneden
– sap van een limoen
– rasp van een limoen
– 1 dl zonnebloemolie
– 1 theelepel zout

Bereiding:
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai dit glad. Marineer hier de kip,vis of vlees mee voor dat je deze gaat BBQe.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept