Jackfruit pickel nanka recept uit de keuken van sri lanka polos achcharu

Ingrediënten

250 gr verse jackfruit nanka schoongemaakt en in stukjes gesneden
4 dl sushi azijn
1 theelepel zout
2 sjalotten in dunnen plakjes gesneden
2 rode pepers gedroogd en in de lengte doormidden gesneden
1 theelepel zwarte peper gemalen
2 theelepels mosterdpoeder
1 teentje knoflook fijn gesneden
1 eetlepel verse gember geraspt
2 theelepels Kurkuma

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Jackfruit pickel recept uit de keuken van Sri Lanka

Breng de azijn aan de kook in een pan.Meng er dan de mosterdpoeder, kurkuma, zwarte peper, knoflook en de gember door en kook dit 1 minuut op een laag vuurtje door.Voeg dan het zout , sjalotten en de pepers toe en laat dit 1 minuut zachtjes doorkoken.Voeg dan de jackfruit toe meng goed door en laat nog net zo lang inkoken totdat de jackfruit zacht is.

Nanka pikkel