Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Voorgerechten » Ingemaakte zalm recept
Ingemaakte zalm recept
Ingrediënten
1 zijden zalmfilet ¾
zout en peper
olijfolie
1 recept marinade voor ingemaakte Noorse zalmfilet
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zalm conserveren zo doe je dat
Snij de filets van de zalm verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm in mootjes bestrooi deze met zout en peper. Verhit de olie in een tefalpan en bak de mootjes aan allebei de kanten aan tot ze net rose zijn. Haal de moten dan uit de pan leg deze op wat keukenpapier en laat afkoelen in de koelkast. Als de moten goed koud zijn doe deze dan in een bak en giet er de koude pekel voor ingemaakte zalm overheen. Laat dit 8 uur marineren en serveer met een mooie salade.
Ook lekker:
Komkommer in het zuur recept uit de indonesische keuken atjar ketimoen biasa
Krokante kip in kokosbeslag recept uit de jamaicaanse keuken crispy montego bay chicken
Zo maak je snel verse tzatziki saus
Kokos brood recept uit de caribische keuken pan de coco
Krokante inktvis in specerijen recept uit de maleise keuken
Indonesische kip in kokosmelksaus ajam besengek
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































