Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Ingemaakte knoflook met citroengras en limoenblaadjes
Ingrediënten
300 gr knoflook tenen schoongemaakt
3 gedroogde rode pepertjes
2,5 dl witte wijn azijn
2 dl water
3 eetlepels Thaise vissaus
2 stengels citroengras grof gesneden
5 st limoenblaadjes;
100 gr suiker
1 theelepel zout
5 peper korrels
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Ingemaakte knoflook met citroengras en limoenblaadjes
Doe het water met de peper, azijn, vissaus, limoenblaadjes,suiker, zout en peper korrels in een pannetje en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager voeg de knoflooktenen toe doe een deksel op de pan en gaar de knoflook zachtjes in het vocht. Als de knoflook gaar is vul deze dan af in een schone weckpot en laat dit 4 dagen staan.