Recepten
Zoek de lekkerste recepten
In wijnbladeren gemarineerde geitenkaas ( druivenblad)

Ingrediënten
8 grote wijnbladeren
200 gram zachte geitenkaas
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gedroogde tomaat in stukjes gesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
1 eetlepel verse tijm
2 eetlepels kappertjes
2 eetlepels zwarte olijven in dunne plakjes gesneden
4 takjes rozemarijn
Zout en peper
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Verwijder de grote nerf uit het wijnblad. Kook de wijnbladeren in water met zout in 8 minuten gaar haal ze dan uit de pan en spoel de bladeren goed koud.Meng in een kommetje de olijfolie, gedroogde tomaat, knoflook, tijm, kappertjes, olijven en wat peper en zout goed door elkaar.Verdeel de geitenkaas in vier porties. Leg 2 wijnbladeren op een werkbank en doe in het midden van het blad 1 eetlepel van de marinade.Leg hier de geitenkaas op en vouw de bladeren goed dicht, zet de pakketjes goed vast met het takje rozemarijn.Doe de pakketjes in een kom giet er de overgebleven marinade over en zet dit in de koelkast ( 1 uur).Haal de pakketjes na 1 uur uit de koelkast en leg ze 5 minuten op de BBQ. Lekker met een salade en of mooi brood.