Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de kardemonpeulen  , laurierblaadjes en kaneelstokje kort aan. Voeg dan de uien, knoflook en gember toe en meng dit goed door. Laat de uien kort bakken en voeg dan het lamsvlees toe. Bak het lamsvlees aan alle kanten goed aan en voeg dan chilipoeder, groene peper,kurkuma, komijn, tomaten en water toe. Breng dit aan de kook en stoof langzaam het vlees gaar. Het gestoofde lamsvlees breng je op smaak met wat zout en je kunt eventueel nog wat extra specerijen toevoegen. Serveer in een mooie schaal die je garneert met een takje koriander. Gestoofd lamsvlees is lekker met kokosrijst.

Dit heerlijke gestoofd lamsvleesgerecht met specerijen is een specialiteit uit Hyderabad

Leer Indiaas koken tijdens een kookworkshop bij kookstudio KEUKENvuur

Wil je zelf aan de slag met de Indiase keuken en gestoofd lamsvlees maken? Bij kookstudio KEUKENvuur ben je aan het goed adres! Wij verzorgen een Indiase kookworkshops voor jou en je vrienden of gezellig als bedrijfsuitje. Samen met de chef gaan jullie verschillende gerechten koken en daarna samen dineren. Bij kookstudio KEUKENvuur kun je ook Afrikaans, Europees, Verre Oosten, Noord Amerika en thema kookworkshops volgen. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Indiase keuken met hun regionale specialiteiten