Hummus met zoete aardappelen en gekonfijte knoflook

Ingrediënten

1 grote zoet aardappel geschild en in stukjes gesneden
1 blikje gekookte kikkererwten
5 eetlepels tahina
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 teentjes gekonfijte knoflook
sap van 1 limoen
2 theelepels gerookte paprika poeder
1 rode peper in kleine stukjes gesneden zonder het zaad
theelepels gemalen komijn;
1 theelepel nootmuskaat
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hummus met zoete aardappelen en gekonfijte knoflook

Kook de aardappel in water met zout gaar en giet deze dan af. Draai met de rest van de ingrediënten fijn in een keukenmachine en breng op smaak met zout en peper.