Huisgemaakt reep van lijnzaad chiazaad rauw cacaopoeder en saint-domingue chocolade

Ingrediënten

750 gr luxe notenmelange ongezouten
750 gr muesli
100 gr lijnzaad
200 gr gedroogde pruimen zonder pit
100 gr chiazaad
350 gr dadels zonder pit
5 eetlepels cacaopoeder
2 theelepels gemalen kardemonpoeder
200 gr chiabessen
250 gr kokoscreme gesmolten
200 gr abrikozen zonder pit
200 gr Saint-Domingue chocolade 70% gesmolten

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Reep van chiazaad lijnzaad en Saint Dominque chocolade

Doe de notenmelange en de muesli in de keukenmachine en draai dit heel even door. Giet de inhoud dan in een kom en meng dit met de andere ingredienten.