Hollandse asperges met geitenbrie katenspek en zuurdesem

Ingrediënten

4 plakken zuurdesembrood
1 teentje knoflook gepeld
8 Hollandse asperges beetgaar gekookt
60 gr Delfts Blauw geitenkaas
8 plakjes katenspek gebakken
olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hollandse asperges met geitenbrie katenspek en zuurdesem

Snij de knoflook in de lengte doormidden en wrijf hiermee de plakjes brood aan alle bei de kanten in. Verhit de olie in een pan en bak het brood aan allebei de kanten goudbruin. Haal het brood dan uit de pan en leg het op een stukje keukenpapier. Verdeel de geitenbrie over het gebakken brood leg daar de drooggedepte asperges op en druk voorzichtig aan. Leg dan bovenop de asperges het katenspek en rooster het geheel onder de gril in de oven. Als de kaas zacht is dan kun je het gelijk serveren. Lekker met balsamico uitjes.