Hete bliksem met gedroogde appels en winterpostelein groot recept

Ingrediënten

4 kg aardappel geschild
1,5 kg appels geschild en in blokjes gesneden  (Goudreinette)
400 gr gedroogde appels in blokjes gesneden
5 bosjes winterpostelein grof gesneden
300 gr uitgebakken spekjes
1 theelepel zout
Zout en peper
Roomboter
Melk
Peper
Water

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Doe de aardappels samen met de geschilde appels en 1 theelepel zout  in een pan en voeg net zo veel water toe totdat alles net onder staan. Breng de pan met water aan de kook zet dan het vuur lager en laat alles zachtjes gaar worden. Als de aardappels gaar zijn giet ze dan af en stoom ze even droog. Stamp de massa dan fijn en voeg  naar smaak boter, melk, zout, peper uit de molen toe. Voeg dan de spekjes, gedroogde appel en de winterpostelein toe en breng op smaak met zout en peper.